ABtours - reisbureau in Brussel
sinds 1985

atours agence de voyage

Sinds 1985 is ABtours toegewijd om haar klanten te voorzien van een team dat altijd beschikbaar en responsief is. Een team van 10 gepassioneerde reisagenten, ABtours gebruikt hun specialistische kennis om een breed scala van bestemmingen over de hele wereld te bestrijken. Wij zetten ons in om onze klanten volledige hulp te bieden, inclusief het boeken van vliegtickets, het beheren van hotelreserveringen en het verkrijgen van visa. U kunt op ons vertrouwen om uw reis met vertrouwen te organiseren, zodat u verzekerd bent van een soepele en probleemloze ervaring van punt A naar punt B.

Nos prochains départs

Jordanie et terres saintes

Boek met een gerust hart uw vakantie

Wat onze klanten en partners al 38 jaar zeggen

Ongeëvenaarde ervaring en persoonlijke service voor onvergetelijke reizen. Ontdek ABtours: 38 jaar reisexpertise en vertrouwen

"Een onvergetelijke ervaring met het reisbureau Marokko! Onze reis naar Marokko was perfect georganiseerd door dit bekwame en professionele reisbureau. Van het plannen van de route tot het boeken van accommodatie, alles werd met zorg en expertise afgehandeld. Het team van het reisbureau was zeer responsief en luisterde naar onze behoeften en voorkeuren. Dankzij hen konden we de verborgen schatten van Marokko ontdekken, van keizerlijke steden tot woestijnen en bruisende souks. De plaatselijke gidsen waren gepassioneerd en goed op de hoogte van hun land, wat onze bezoeken nog meer de moeite waard maakte. We raden dit reisbureau voor Marokko ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een onvergetelijke ervaring in dit prachtige land." 

N.M - Brussel

 "We hadden de mogelijkheid om met dit agentschap samen te werken om onze zakenreis te organiseren en we waren helemaal tevreden met hun diensten. Hun toegewijde team zorgde voor alle details, van het boeken van vluchten en accommodatie tot het plannen van vergaderingen en activiteiten. Ze begrepen onze specifieke zakelijke reisbehoeften en creëerden een op maat gemaakt programma dat aan al onze verwachtingen voldeed. De zakelijke transfers waren punctueel en comfortabel en de vergaderruimtes waren goed uitgerust en aangepast aan onze behoeften. Bovendien was het agentschap in staat om momenten van ontspanning en teambuilding te integreren in ons drukke schema, wat de cohesie en motivatie van ons team versterkte. We bevelen ABtours van harte aan.

K.E - Jette

"Bedankt ABtours, top groepsreis ervaring! We hadden de gelegenheid om met ABtours te reizen voor een groepsreis en we waren erg blij met hun professionaliteit en aandacht voor detail. Het team zorgde voor alles, van het boeken van vluchten en accommodatie tot het organiseren van bezoeken en activiteiten. Ze waren in staat om een boeiend reisschema samen te stellen dat aan de interesses en verwachtingen van elk lid van de groep voldeed. De lokale gidsen waren zeer deskundig en gepassioneerd, wat onze bezoeken nog meer de moeite waard maakte. Bovendien slaagde het reisbureau erin om een perfecte balans te behouden tussen groepsactiviteiten en vrije tijd, zodat we de bestemmingen in ons eigen tempo konden ontdekken."

M.Y - Ukkel

ABtours - Vous emmenez plus loin.

De reispartners van ABtours

iata logo voyage
Scroll naar boven
x Contact.