ABTours - groepsreizen.

Abtours, uw reisbureau voor groepsreizen.

Onze specialisten hebben de hoeken en gaten van onze bestemmingen al vele malen verkend en ervaren. Ze zijn enthousiaste reisliefhebbers en staan klaar om je te helpen een reis samen te stellen die bij je past, terwijl ze hun expertise en tips met je delen. Profiteer van hun aanbevelingen en waardevolle geheimen om van je verblijf een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring te maken.

MAROC Les Villes Impériales et la route des Casbahs dans le Sud.

Marokko, met zijn onvergetelijke witte medina's, markten, koutoubias, kasba's, bergdorpjes en landschappen die worden gedomineerd door het ruige Rif- en Atlasgebergte, zijn woestijn, unieke natuurlijke schoonheid en rijke culturele erfgoed.

HET BASKENLAND

Een trots volk in een groen land, grenzend aan de Golf van Biskaje en aan weerszijden van de Pyreneeën, Verken de charmante Baskische dorpen en steden. Wandel door de geplaveide straatjes, bewonder de traditionele Baskische architectuur en geniet van de levendige sfeer op de plaatselijke markten.

Klimmen op de berg KENYA en safari in SAMBURU NATIONAL RESERVE

Natuurlijk wil iedereen de Kilimanjaro beklimmen. Het is tenslotte de hoogste berg op het Afrikaanse continent.
Als je echter op zoek bent naar een interessantere trektocht op een respectabele hoogte, dan is Mount Kenya een perfecte keuze. 

ROEMENIË Een culturele lappendeken van de Karpaten

Een amalgaam van naties en talen: Roemeens, Hongaars, Duits, Moldavisch, Oekraïens en Turks.

Een kleurrijk verleden: Romeins Dacië, Ottomaans Walachije en Moldavië, Russisch Bessarabië, Habsburgs Transsylvanië en Boekovina.

Een verscheidenheid aan grandioze landschappen: de Karpaten, het Transsylvaanse plateau, de vlaktes en uitgestrekte vlaktes van Walachije.

"We passen de reis van je dromen zorgvuldig aan: of het nu gaat om een romantische huwelijksreis, een gezinsvakantie, een solo-avontuur of een verkenningstocht met een groep."
Scroll naar boven
x Contact.