ABrurs Corporate: Specialist in zakenreizen

Reis met ABtours Corporate en wij organiseren

ABtours Corporate is een zakenreisbureau gespecialiseerd in het plannen van zakenreizen in België en in het buitenland. Wij zijn experts in het vinden van de beste vluchten, dienstregelingen, hotels en andere aspecten die nodig zijn om de beste prijs-kwaliteitverhouding voor elke reiziger te garanderen.

Wat je zakelijke reisbehoeften ook zijn, eenvoudig of complex, ons team regelt alles voor je. We zijn er trots op dat we de expertise van ons agentschap, dat lid is van het netwerk, kunnen aanbieden.Als u kiest voor AB Tours Corporate, profiteert u van een team van professionals dat zich bezighoudt met de planning en het beheer van uw zakenreizen. Wij zijn er om u te helpen de snelste en meest efficiënte oplossingen te vinden om aan uw specifieke behoeften, verwachtingen en beperkingen te voldoen.

Om uw volgende zakenreis te boeken, kiest u voor de expertise van ABTours Corporate. Wij zijn er om u te helpen de beste zakenreizen te vinden, afgestemd op uw specifieke behoeften.

"Vanwege mijn passie voor mijn werk is het essentieel dat ik mij omring met een competent en gepassioneerd team. Bij ABTOURS staat al 38 jaar elke klant centraal en is elk project een absolute prioriteit. We richten ons op essentiële waarden zoals vertrouwen, transparantie en nabijheid, om maximale tevredenheid voor onze klanten en partners te garanderen... "

Hélène Cantillon

Stap 1

Vlucht boekingen

We werken samen met 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen om je flexibele vluchtopties te bieden die passen bij jouw schema.

Stap 1

Stap 2

Hotel reservering

Wij selecteren zorgvuldig kwaliteitshotels die voldoen aan uw specifieke eisen, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, conferenties of langere verblijven.

Stap 2

Stap 3

Transfer & Autoverhuur

We kunnen uw transfers van en naar de luchthaven organiseren, evenals uw lokale reisarrangementen.

Stap 3

Stap 4

Vergaderingen en evenementen

Als je zakelijke bijeenkomsten, seminars of conferenties organiseert, zijn wij er om je te helpen bij het plannen en coördineren van elk detail.

Stap 4
Scroll naar boven
x Contact.