Duurzaamheid in het hart van de visie van ABtours

Ondanks het feit dat zakenreizen slechts 3% bijdragen aan de CO2-uitstoot, zorgen ze nog steeds voor veel discussie. Het is in deze context dat Abtours zich heeft onderscheiden door een innovatieve duurzaamheidsstrategie te implementeren die is ontworpen om de CO2-uitstoot van uw zakenreizen te verminderen en tegelijkertijd de organisatie ervan te optimaliseren.

Abtours is uw betrouwbare en geloofwaardige partner. Wij bieden hulp op twee essentiële niveaus:

OPTIMALISATIE: Ons team doet onderzoek naar de meest geschikte opties om uw werknemers in staat te stellen te reizen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. We ontwikkelen een emissiereductiestrategie die op geen enkele manier ten koste gaat van de kwaliteit van uw zakenreizen.

DATA: Daarnaast zullen we je voorzien van een complete compilatie van gegevens met betrekking tot de CO2-uitstoot van al je ritten. Deze transparante aanpak biedt u een volledig rapport om de positieve veranderingen in uw praktijken te beoordelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze pragmatische aanpak en tastbare maatregelen Abtours de ideale partner maken om uw zakenreizen te transformeren in een duurzame ervaring, afgestemd op uw waarden en doelstellingen.

Op dit moment is er geen wettelijke verplichting om dit te doen, maar de nadruk op duurzaamheid is een belangrijke aanbeveling geworden. Met dit in gedachten is een ervaren reisbureau je bevoorrechte bondgenoot bij het bereiken van deze doelstelling.

Bij Abtours begrijpen we het groeiende belang van duurzaamheid in de reisindustrie. Daarom hebben we ons gepositioneerd als een toegewijde partner, klaar om onze expertise te gebruiken om u door het proces te begeleiden.

Onze erkende ervaring in de reisindustrie sinds 1985 stelt ons in staat u op maat gemaakte en innovatieve oplossingen te bieden om een duurzamere aanpak te bevorderen. Met Abtours aan uw zijde kunt u niet alleen voldoen aan de huidige aanbevelingen, maar ook het voortouw nemen op het gebied van milieuverantwoordelijkheid, met behoud van een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Scroll naar boven
x Contact.