ABtours uw reispartner

cropped-image.png
Breakfast in Blue, having breakfast in Morocco in front of a blue wall, table with mosaic tiles

ze selectie reizen.

We hebben de beste etablissementen in Marokko geselecteerd. Dit zijn hotels en riads waarmee we een persoonlijke en speciale band hebben. Met elk van hen hebben we samenwerkingscontracten, met tarieven die het hele jaar geldig zijn. Bovendien werken we onze aanbiedingen voortdurend bij en passen we tijdelijke promoties toe op onze geadverteerde tarieven. Op deze manier kunnen we je de beste tarieven garanderen die je op onze website kunt vinden.
Elk hotel biedt ook een of meer unieke ervaringen voor gasten. Dit is een echte 'plus' voor de klanten en partners van AB Tours. Je vindt ze nergens anders. De voordelen variëren van kamerupgrades, gratis massages en diners bij kaarslicht op bijzondere locaties tot ontbijt inclusief.
Op de pagina kun je zien wat elk hotel te bieden heeft.
Neem voor prijsdetails en de technische specificaties van elk hotel contact met ons op via onze contactformulier of info@abtours.be of 02 218 80 90

Ons aanbod in foto's

Dankzij onze ervaring kunnen we jouw reiskeuze afstemmen op de mooiste routes en de meest bijzondere ervaringen voor een onvergetelijke ervaring in Marokko.

voyage agace Maroc

Laat je verrassen door de keizerlijke steden met hun rijke geschiedenis. Ontspan op de prachtige stranden. Ga op avontuur in het Atlasgebergte of de Saharawoestijn. Geniet van de Marokkaanse cultuur, architectuur en keuken... En waarom zou je niet door de souks slenteren! Dit alles terwijl je wordt verwelkomd door de hartelijkheid van de Marokkaanse bevolking.

Neem vandaag contact met ons op!

Ervaringen

38 jaar aan uw zijde

Expertgidsen

onvergetelijke reiservaring.

30 bestemmingen

Gediversifieerd aanbod

Assistance

Voor, tijdens en na uw reis

Scroll naar boven
x Contact.